Anbefalinger - Anderledes Festtaler

Anbefalinger

2015.08.27 Skrevet af Tine Sørensen

Jeg er dybt imponeret over talen til min fars 70 års fødselsdag- Sikke en rejse! Alle var opslugt af talen. Du er meget dygtig og jeg vil helt sikkert bruge dine kompetencer igen…

2015.08.27 Skrevet af Lene Høier

Kære signe
Det gik vildt godt m talen til min søsters bryllup i lørdags – alle var helt vilde m nutid og datid faconen. Mange tak for hjælpen – vil klart anbefale dig til andre . Jeg vil også meget gerne kontakte dig en anden gang .
Min søster ’s ord efterflg : sikke en rejse du tog mig med på søs- hun blev rørt , glad og var hele følelses registret igennem . Kh Lene Høier

2015.08.13 Skrevet af Annette Jeppesen

Hej Signe…
Tusind tusind tak for den helt perfekte tale du lavede til vores datter og svigersøns bryllup. Det er anden gang du har lavet tale for os og du er så super dygtig til at ramme de følelser, højdepunkter og kærlige minder der er så vigtige i en tale der er så vigtig..
De varmeste anbefalinger fra
Annette og Henrik… 🙂

Vi er to familier som har fået lavet et Eventyr på personlige stikord omkring hovedpersonernes liv. Fantastisk god måde at fortælle på. Du er virkelig dygtig Signe, og meget hurtigt til at give os noget tilbage, som vi kan se på og melde frem og tilbage på. Jeg kan varmt anbefale dig.

Ved vores søn og svigerdatters bryllup fik vi lavet et skønt Eventyr, en rejse igennem deres liv. Det var fantastisk, og blev modtaget med stor glæde af brudeparret, samt gæster. Vi anbefaler dig på det varmeste til andre.

Tusind tak Signe, du skrev et fantastisk Eventyr til brudeparret. Humor-alvor og følelser. Du fik det hele med.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig, Signe. Og endnu en gang et kæmpe stort tak for hjælpen med bryllupstalen til min mand i august i år. Humørikonet grin Du gjorde det umulige, nemlig at få mig op af stolen og holde en tale for en større forsamling. Det er aldrig sket før – så tusind tak for både det og ikke mindst et supergodt skrevet eventyr… Wicky B. Løvenholdt.

Jeg vil lige skrive til dig og fortælle hvor fantastisk et eventyr du har skrevet. Det ramte plet , du fandt den røde tråd og folk var ellevilde med den.Tusinde tak for hurtig respons. Håber du snart føder. knus fra Tina