Julekalender 2016 - Anderledes Festtaler

Årets bedste julekalender 2016

Vores hverdag er travl og fyldt med sociale medier, I-pads og smartphones som vi ustandseligt bruger både arbejdsmæssigt og privat. Det er resultatet af vores samfundsudvikling, og uanset hvad vi mener om det må vi i et vist omfang følge med strømmen.

Jeg synes dog det er utrolig vigtigt, at skabe nærvær, fællesskab og sociale samlingspunkter i familien-Især i denne travle juletid!…

Derfor har jeg brugt adskillige dage og nætter på at skrive mit bud på en nuanceret og hyggelig  oplæsningsjulekalender i 24 afsnit for børn i alderen 6-11 år.

Det vil blive en rejse med magi, jul, alvor, kærlighed, sjov og ballade samt emner dit barn kan relatere til. Jeg har brugt min fantasi, erfaring fra diverse skrivekurser samt min pædagoguddannelse til at udarbejde julekalenderen.

Alle 24 afsnit slutter med en lille sang, bestående af to vers med melodien ”På loftet sidder nissen med sin julegrød”. Hvoraf det sidste vers er ens for hver gang. Børn elsker det genkendelige, og det er vigtigt at du/I synger det langsomt og nærmest hviskende, så barnet falder til ro.

Glæd jer til at møde Udulius, julemanden, nissepigen Esmaralda og mange flere 🙂

Happy woman reading book to daughters on sofa at fireplace at Christmas

Priser:

Julekalenderen sendt via e-mail: 249,-
Julekalenderen inkl. omslag i sort eller hvidt: 499,-
Julekalenderen inkl. omslag og personlig graveret tekst: 699,-

Det er muligt at overføre igennem mobilepay på 40716786.