Konfirmation 2017 - Anderledes Festtaler

Konfirmation 2017

Tiden nærmer sig hvor de smukke unge mennesker skal konfirmeres, og det er en fantastisk anledning til at sige et par ord. At holde tale for en teenager med hormonerne springende rundt i kroppen er ikke den nemmeste opgave, så hvorfor ikke få lidt hjælp?… Jeg har skrevet utallige taler til konfirmander, og især Eventyr er populært til pigerne, hvor Den fortællende tale imponerer knægtene (Se mere under taler). Det er anderledes, sjovt og samtidig får du igennem talen formidlet dit budskab til den ’’kommende voksen’’.

Bestillingerne til 2017 konfirmander tikker allerede ind-Fantastisk! I den forbindelse vil jeg opfordre til at man bestiller sin tale i god tid, da jeg af erfaring ved at der er drøn på i foråret. Husk også at jeg giver 20 % rabat på alle taler og talepakker ved bestilling inden 21/12-2016 (Dette gælder også for 2017 taler).

Herunder ses Melanie og Mille, som begge fik et Eventyr til deres konfirmationer. Milles mor har været så kreativ at trække i en høj sort hat, som H.C. Andersen.

nr4-ny
nr6