Om Anderledes Festtaler - bryllupstaler - konfirmationstaler m.m.

Om skribenten bag

Jeg er født i 1986, gift med min kone Heidi og bosiddende i en lille by kaldet Ørslev på Sydsjælland. I 2011 blev jeg uddannet pædagog, og derefter har jeg taget næsten en hel specialpædagogisk diplomuddannelse. Igennem 4 år har jeg arbejdet på fuldtid i §85, som pædagogisk støtte og vejledning i eget hjem for borgere med nedsat psykisk funktionsevne, misbrug og unge med særlige behov.

Sideløbende har jeg skrevet festtaler og i 2017 tar’ jeg det endelige spring! Jeg har sagt mit skønne arbejde op, for at hengive mig 100 % til Anderledes-festtaler, hvilket giver mig rig mulighed for at hjælpe alle med en personlig festtale og livshistorie.

Vi har en fantastisk datter som blev født i 2015. Af den simple grund kan jeg bedst træffes mellem 9-12 og 20-21:00. I er også meget velkomne til at sende en e-mail eller sms, som jeg hurtigt vil besvare.

”Mit skriveunivers”

Jeg har altid holdt af at udfolde mig på skrift, og siden jeg var barn har jeg deltaget i forskellige skrivekonkurrencer. Jeg har blandt andet fået udgivet en novelle på bog, som vinder af en skrivekonkurrence på websitet ”Fyldepennen”.

Derudover har jeg ageret freelance skribent på et ungdomsblad ”Story”, hvor jeg skrev noveller til et ungt publikum. Jeg holder mig løbende orienteret om kurser som relaterer til Anderledes-festtaler.

I Januar 2016 fuldførte jeg et tre måneder langt kursus på Forfatterskole.dk, hvor jeg fik ny inspiration til formulering på skrift. Jeg holder af at dygtiggøre mig som forfatter, og jeg vil i 2017 søge ind på Forfatterskolen i København.

Min skrivestil er levende, fyldt med fantasi og gode/sjove vendinger, hvilket gør at talen fanger og forundrer publikummet, og derfor er Anderledes-festtaler på relativt kort tid blevet en stor succes.

’’Begyndelsen…..’’

Jeg startede Anderledes-festtaler.dk i juli 2012, da jeg syntes der manglede et alternativ til den traditionelle festtale. Ikke alle ønsker at stille sig op foran et selskab, kun udstyret med få stikord, og tale frit fra leveren-Det er faktisk kun få personer, som rent faktisk evner denne kunst. Jeg er en af de eneste i

Danmark som tilbyder disse taler, og dette til en konkurrencedygtig pris i forhold til de traditionelle taleudbydere.

Med mange festlige hilsner Signe Flor Pedersen